Hurtig levering
– Bestil inden kl 10 og vi sender samme dag

Vi giver gratis fragt
– på alle ordre over kr. 799 og ved fast foder levering

Egen butik og lager
– besøg os i Lemvig

DezynaDog Motus Blade

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

kr. 399,00

Produkt Detaljer

Motus Clipper Blades By DezynaDog

Vi introducerer Motus-hundeklipperblade fra DezynaDog, en række A5-blade i topkvalitet, der passer til alle kompatible klippere. Disse klinger fås i 5F, 7F, 30 og 10 og passer til en række stilarter, pelstyper og jobs, så du holder dig klippet hele dagen lang. Disse klinger er designet som en del af Motus by DezynaDog-serien og passer perfekt til Motus 2-Speed klipperen og tilbyder en professionel kvalitetsfinish efter hvert klip.

En del af DezynaDog-serien, Motus hundeklipperblade har den samme historiske balance mellem arv og kvalitet, med en moderniseret blanding af stil og ekspertudviklet funktion. Designet i Nordirland er vi stolte af at sige, at Motus-klingeserien sammen med Motus Clipper er de nyeste tilføjelser til dette etablerede, respekterede og højt elskede mærke.

Sådan fjernes/fastgøres bladet: For at fjerne bladet skal du trykke på den sorte udløserknap under klippebladet og derefter forsigtigt trække bladet væk, indtil det springer ud, så du kan skubbe det fri. For at genmontere/udskifte bladet skal du tænde for klipperen og lade den køre. Sæt derefter bladet tilbage i klipperen og skub ned på tandsiden, indtil den clipser tilbage på plads (Vær forsigtig, når du trykker på bladet for at undgå at beskadige tænderne). Hvis du tænder for klipperen, når du gør dette, sikrer du, at du ikke ved et uheld fliser en del af kørehåndtaget og vil tillade en mere præcis justering mellem kørehåndtaget og knivene. Dette er en generel vejledning til alle A5-kompatible klippere – nogle klippere kan variere, og brugervejledningen bør følges, hvis du er usikker.

Vægt N/A
Vælg størrelse

5F, 7F, 10, 30